Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Karya Jalanan




Final Exam
16 October 2011 | 00:22 | 0 comments
Haihai . Assalamualaikum . rindu sekali lagi dengan diari terbuka aku . Hihi . sangat-2 lah kan . berapa lama dah tak update . macam biasa . berukband tah ke mana . aku pon kurang pasti . Haa nak luah sikit . minggu ni final exam ler . start 13 oktober -> 3 november . Hmm . lama gila boleh . Minggu depan okay lah . semua subjek wow-2 punya . takut seh . doakan aku boleh ? lapangkan dada aku untuk jawab exam tuh ? hayoyo . bagi lah aku score kali ni . ni nak buktikan dekat orang yang aku boleh buad ni . yeah . Rasa best jugak 3 November aku habis exam . Ms pon habis exam . ehe . boleh text macam biasa dah lepas ni . nak gedik-2 bagai pon dah takde hal lah kan . masing-2 dah lepas exam . yeehaa . okay Syahirah sangat menanti tarikh keramat tersebut . Okay lah sampai sini jee . update sambil mata mengantuk . memang cerita pon tak banyak lah kan . lagipon aku tahu tak menarik . ala . orang dah biasa baca blog aku . diorang tahu kalau tak menarik mesti ada Sila tekan butang X  . Terima Kasih (:
#Eh eh nanti cuti deepavali Seminggu lah . hehe :D tapi naik cuti ada exam . ada lah dalam 5 paper lagi . 
wish me luck (:

Older Post | Newer Post