Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Karya Jalanan
Ape Motif awak Sayang ?
07 February 2011 | 19:10 | 0 comments
Aww , baby baby . :)
saya macam nak tahu jee ape motif awak berbaik dengan saya ? saya curiga dengan perangai awak tonjolkan pada saya sekarang . awak menambah saya . awak macam orang yg baru saya kenal lahh . awak berbeza . bukan awak tak suka saya ker ? tapi kenapa awak tiba tiba berubah begitu ? mendadak sangat lahh sayangg .Kenape yee bby ?
Lepas tuhh awak buad cerita pasal awak dan dia . Aww , terkejut sygg bila dengar cerita itu . dahlah tak betul . Bikin malu boleh ? Apelahh awak niyh . awak nak buad saya jeles yee ? pasal benda-2 tuh semua ? maaf yeee awak . awak tak berjaya . Nak buad saya sakit hati pon awak belum tentu boleh berjaya . mulut awak kan mulut longkang . maaf yeee . kenapa saya tak suka kat awak niyh ? ee , tapi betullah . memang tak suke sangat . awak jahat sangat lahhh . Awak tambah saya ? saya terima .
lepas tuh saya block . ehe . jahat kan saya ?dekat dia punya account pon saya block awak . sebab ape yee ? Oh , sebab awak memang suka menggedik . Skrip pasal awak saya baca , HAHA , yee , itu baru menyakitkan hati . Thank you kepada kawan saya yeee . yg dah sampaikan . sayang kau ketat . Bukan awak yee , tapi kau . Faham-2 sendiri boleh ? susah nak lupakan pasal kita . ehe , Tapi awak jangan risau . saya dah maafkan awak . lagi lagi awak Spm 2011 kan ? belajar rajin rajin :)

Older Post | Newer Post